Friday, February 17, 2012

Bachelor Blogger


Mogu da se pohvalim da sam jedna od prvih diplomiranih blogerki kod nas! J



Naime, dve divne Jelene – Jelena Mickić i Jelena Glišić ( Love Leyla ) su odlučile da pomognu nama početnicima i naprave Školu bloga ( ovde ).


Dva vikenda za redom u KC Grad su se održavali časovi, gde su nas uz čaj i kolačiće uvele u svet blogovanja, otkrile nam mnoge tajne, i objasnle prve korake ka kreiranju zanimljivih sadržaja.


A tu su bili i poklončići...


Ali to nije sve! U goste su nam dovele jedne od najpoznatijih blogerki kod nas: Jelenu Karakaš ( Ko ne voli cipele, ne voli ni ljude ) i Marinu Arnaut ( Frashion by Marina ). Njih dve su odgovarale na sva naša pitanja, a bilo ih je mnogo, i iz prve ruke nam prenele iskustva blogovanja.


Najlepše od svega je što sam upoznala divne ljude. Super smo se družili u opuštenoj radnoj atmosferi i uz puno ćaskanja i pozitivne energije.


Jelena & Jelena hvala vam puno na svemu što ste me naucile. A vi početnici i budući bloggeri ukoliko biste hteli, a ne znate kako da počnete, ili imate neke nedoumice ili pitanja, pravac u Školu lifestyle bloga, nećete se pokajati!

7 comments:

  1. Da ne živim u Sarajevu, definitivno bih i ja bila jedna od članica Škole bloga. ALi nema veze, pratit ću istu preko blogspota :)
    A tebi čestitam na diplomi i jedva čekam naredne postove :)

    http://ladybug4sunflower.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Tijana i nama je bilo drago što smo te imali za "učenicu" ;)
    Sada očekujemo nove postove kako bi se informisali o trendovima za sezonu proleće/leto 2012 ;)

    ReplyDelete
  3. čestitam, puno sreće u blogovanju :)
    pratim, pa da vidim šta ste zanimljivo naučili ;)

    ReplyDelete
  4. Cestitam! Ideja sa skolom blogovanja je fantasticna! Zasto te onda nema od 17 februara? Sad bi trebalo da krene zanimljivo...Puno pozz i samo napred!

    ReplyDelete
  5. Nisam ni znala da to postoji :( Čestitam :)

    ReplyDelete